Hostel

.

  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(9)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(12)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(19)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(21)

Ideja o otvaranju Roommates hostela je proizašla iz želje da okupimo ljude iz svih delova sveta u atmosferi prijateljstva i poštovanja, pružajući im topli, prijateljski, čist i siguran hostel u centru Beograda.

Sa savršenom lokacijom gde se bogata kultura i živopisna energija Beograda spajaju u čuvenoj Savamala umetničkoj četvrti u kojoj ste uvek u centru gde god da krenete, želimo da vaše iskustvo boravka u našem hostelu ali i u Beogradu učinimo nezaboravnim!

hostel u centru Beograda

Vrlo nas je lako naći jer smo u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice, a sve znamenitosti Beograda, kulturne institucije i bogat noćni život u najpopularnijim klubovima Beograda su na svega par minuta hoda od nas.

Takođe smo odlično povezani i sa drugim delovima grada do kojih se brzo i lako stiže zahvaljujući brojnim autobuskim i tramvajskim linijama koje nas okružuju, ali i sa aerodromom jer autobusi koji voze na toj relaciji staju u našoj blizini, kao i autobuske linije koje saobraćaju od železničkih stanica do centra.

hostel u centru beograda

Hostel je idealan za sve individualne putnike koji putuju radi posla ili zabave, backpacker-e, bikepacker-e, romantične parove, porodice, grupe svake vrste.

U hostelu će vas dočekati ljubazno i predusretljivo osoblje koje će izaći u susret svim vašim željama.

Akcenat smo stavili na udobnost i komfor, zbog čega smo sobe opremili udobnim krevetima i kvalitetnim posteljinama, prostranim lokerima, mestima za sedenje, utičnicama (za sve priključke) i svetlima za svaki krevet, dok visoki plafoni i prirodno osvetljenje čine prostor dodatno prijatnijim i prostranijim.

Hostel raspolaže sa 4 prostrane sobe sa ukupno 22 kreveta:

Pored toga hostel takođe poseduje:

-Udobni dnevni boravak, u kojem možete uživati u svakom trenutku uz televiziju, druženje, čitanje.

-Kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, u kojoj možete u svakom trenutku uživati uz pripremanje svojih omiljenih jela, kafe ili čaja ili se samo družiti.

-Dva potpuno opremljena, zajednička kupatila svako sa dva tuša sa toplom vodom koja je na raspolaganju u svakom trenutku.

-I dva odvojena,zajednička toaleta, ukupno tri.

Ukoliko putujete motorom ili biciklom, imamo i za njih sigurnu garažu, potpuno besplatno!
.

hostel u centru Beograda

.

.

Dobrodošli!

.

.

.

hostel u centru Beograda
Hostel u centru Beograda
hostel u centru Beograda