Hostel

.

  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(9)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(12)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(19)
  • DOBRODOŠLI U SAVAMALU!(21)

.

Ideja o otvaranju Roommates hostela je proizašla iz želje da okupimo ljude iz svih delova sveta u atmosferi prijateljstva i poštovanja, širenja vidika i razbijanja predrasuda pružajući im topli, prijateljski, čist i siguran dom.

Sa savršenom lokacijom gde se bogata kultura i živopisna energija Beograda spajaju u čuvenoj Savamala umetničkoj četvrti u kojoj ste uvek u centru gde god da krenete, želimo da vaše iskustvo boravka u našem hostelu i u Beogradu učinimo nezaboravnim.

Vrlo nas je lako naći jer smo u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice, a sve znamenitosti Beograda, kulturne institucije i bogat noćni život u najpopularnijim klubovima Beograda su na svega par minuta hoda udaljenosti od nas. Takođe smo odlično povezani i sa drugim delovima grada do kojih se brzo i lako stiže zahvaljujući brojnim autobuskim i tramvajskim linijama koje nas okružuju ali i sa aerodromom jer autobusi koji voze na toj relaciji staju u našoj blizini, kao i autobuskim linijama koje saobraćaju od železničkih stanica do centra.

Hostel je idealan za sve individualne putnike koji putuju radi posla ili zabave, backpacker-e, bikepacker-e, romantične parove, porodice, grupe svake vrste.

U hostelu će vas uz piće dobrodošlice dočekati ljubazno i predusretljivo osoblje koje će izaći u susret svim vašim željama.

Akcenat smo stavili na udobnost i komfor, zbog čega smo sobe opremili udobnim krevetima i kvalitetnim posteljinama, prostranim lokerima, mestima za sedenje, utičnicama (za sve priključke) i svetlima za svaki krevet, dok visoki plafoni i prirodno osvetljenje čine prostor dodatno prijatnijim i prostranijim.

.

Hostel raspolaže sa 4 prostrane sobe sa ukupno 22 kreveta:

Pored toga hostel takođe poseduje:

Udobni dnevni boravak, u kojem možete uživati u svakom trenutku uz televiziju, druženje, čitanje.
Kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, u kojoj možete u svakom trenutku uživati uz pripremanje svojih omiljenih jela, kafe ili čaja ili se samo družiti.
Dva potpuno opremljena, zajednička kupatila svako sa dva tuša sa toplom vodom koja je na raspolaganju u svakom trenutku.
I dva odvojena,zajednička toaleta, ukupno tri.

Ukoliko putujete na motoru ili bicikli, imamo i za njih sigurnu garažu, potpuno besplatno!
.

.

.

Dobrodošli!

.

.

.