Kontakt

Adresa: Koče Popovića 2, 11000 Beograd
Email: info@roommateshostel.rs
Telefon: +38164 8108 450

 

 

Kako do nas:

Od Aerodroma:

Ispred aerodroma, tačnije ispred Terminala 1 nalazi se stajalište dva autobusa: A1 i 72

  • Autobus A1 će vas prevesti do stanice na početku Nemanjine ulice koja se nalazi direktno preko puta glavnog ulaza na Železničku stanicu.

Kad izadjete iz autobusa vratite se malo unazad do raskrsnice, i na pešačkom prelazu u Nemanjinoj ulici predjite na drugu stranu ulice. Nastavite pravo pored parka na Savskom trgu,idite do kraja parka i na pešačkom prelazu skrenite levo kako biste ušli u Karadjordjevu ulicu. Nastavite pravo Karadjordjevom ulicom i u treću ulicu od Savskog trga skrenite desno u ulicu Koče Popovića. Nalazimo se odmah pored Hotela Jump Inn na broju 2.

Cena vožnje autobusom A1 je 300,00 dinara i vožnja traje otprilike 30 minuta.

  • Autobusom 72 idete do poslednje stanice koja se nalazi na pijaci Zelenom Vencu.

Kad izadjete iz autobusa u ulici Jug Bogdanova, nastavite da idete pravo niz ulicu i skrenite u prvu ulicu levo – Gavrila Principa a zatim skrenete u drugu ulicu desno – Koče Popovića. Mi smo na broju 2 pored hotela Jump Inn.

Cena vožnje autobusom 72 je 150,00 dinara i kartu možete kupiti kod vozača. Vožnja traje od 30-45 minuta.

Od Glavne autobuske stanice

  • Ukoliko stižete u Beograd silazite na peronu za dolaske , kad izadjete iz autobusa sa vaše leve strane se nalazi Karadjordjeva ulica , krenite ka njoj , dijagonalno od perona je ulica Koče Popovića i nalazi se prekoputa parka koji je sa vaše desne strane. Predjite ulicu i potražite broj 2. Nalazimo se pored Hotela Jump Inn.

  • Ukoliko putujete u drugi grad iz Beograda,kad izadjete iz naše zgrade krenite levo, pa onda opet skrenite levo u Karadjordjevu ulicu, nastavite napred do parkinga i tu predjite ulicu, s leve strane opet imate pešački prelaz predjite ga i nastavite desno gde ćete naići na ulaz u autobusku stanicu.

Od Glavne Železničke stanice

  • Železnička stanica ima dva ulaza/izlaza

-Glavni ulaz izlazi na Savsku ulicu i gleda na raskrsnicu. Čim izadjete sa stanice krenite levo i onda skrenite ponovo levo da dodjete do Karadjordjeve ulice. Nastavite pravo niz ulicu i predjite na drugu stranu, za otprilike 200m ćete doći do Hotela Jump Inn koji se nalazi na uglu. Skrenite desno odmah da udjete u našu ulicu Koče Popovića. Nakon hotela ćete uočiti Roommates Hostel znak i tu smo! Broj 2. Dobrodošli!

-Izlaz sa perona gleda na Karadjordjevu ulicu. Krenite pravo ka Karadjordjevoj ulici. Nastavite niz ulicu da idete i predjite na drugu stranu, za otprilike 200m ćete doći do Hotela Jump Inn koji se nalazi na uglu. Skrenite desno odmah da udjete u našu ulicu Koče Popovića. Nakon hotela ćete uočiti Roommates Hostel znak i tu smo! Broj 2.

 

Dobrodošli!