Kontakt

Adresa: Koče Popovića 2,
Email: info@roommateshostel.rs
Telefon: +38164 8108 450

.

Kako do nas:

.

Od Aerodroma

Ispred aerodroma, tačnije ispred Terminala 1 nalazi se stajalište dva autobusa: A1 i 72

  • Autobus A1 će vas prevesti do stanice posle Starog savskog mosta, čim pređete most, izađite na toj stanici.Kad izadjete iz autobusa predjite ulicu gde se nalazi park. Nastavite da hodate pored parka Karađorđevom ulicom. Skrenite u prvu ulicu desno nakon što prođete park, u ulicu Koče Popovića. Nalazimo se odmah pored Hotela Jump Inn na broju 2.

          Vožnja traje otprilike 30 minuta.

  • Autobusom 72 idete do poslednje stanice koja se nalazi na pijaci Zelenom Vencu.Kad izadjete iz autobusa u ulici Jug Bogdanova, nastavite da idete pravo niz ulicu i skrenite u prvu ulicu levo – Gavrila Principa a zatim skrenete u drugu ulicu desno – Koče Popovića. Mi smo na broju 2 pored hotela Jump Inn.

            Vožnja traje od 30-45 minuta.

.

Od Glavne autobuske stanice

  • Ukoliko stižete u Beograd silazite na peronu za dolaske , kad izadjete iz autobusa sa vaše leve strane se nalazi Karadjordjeva ulica , krenite ka njoj , dijagonalno od perona je ulica Koče Popovića i nalazi se prekoputa parka koji je sa vaše desne strane. Predjite ulicu i potražite broj 2. Nalazimo se pored Hotela Jump Inn.

  • Ukoliko putujete u drugi grad iz Beograda,kad izadjete iz naše zgrade krenite levo, pa onda opet skrenite levo u Karadjordjevu ulicu, nastavite napred do parkinga i tu predjite ulicu, s leve strane opet imate pešački prelaz predjite ga i nastavite desno gde ćete naići na ulaz u autobusku stanicu.